eurokupovi-rukomet
445
338

Nexe remizirao u praktički dobivenoj utakmicu protiv Dinama iz Pančeva

SEHA liga
Ubitačan prosinački tempo u SEHA ligi uzeo je svoju prvu žrtvu ove sezone.

Iako su imali pobjedu na pladnju, rukometaši našičkog Nexea nisu uspjeli slaviti na gostovanju kod Dinama iz Pančeva unatoč tome što su bili izraziti favoriti. Štoviše, moglo je otići u potpuno drugom smjeru, čak i gore za Slavonce koji su na poluvremenu gubili s tri gola razlike.

Izabranici Hrvoja Horvata uspjeli su popraviti dojam u nastavku, ponajviše zahvaljujući sjajnim partijama Saše Barišića-Jamana i Marka Buvinića koji su u kombinaciji večeras upisali 15 zgoditaka.

Gosti su u posljednju minutu ušli s golom prednosti, ali Dinamo je do kraja poravna na 25:25 što je bio i konačan rezultat u Pančevu. Vrijedi spomenuti da je Nexe imao sedmerac za pobjedu 20 sekundi prije kraja koji nije realiziran.

Buvinić je završio s osam pogodaka na kontu, dok je Barišić-Jaman imao sedam pogodaka. S druge strane, klub iz Pančeva predvodio je Miljan Bunjevčević sa sedam zgoditaka.

SEHA Gazprom liga, 9.kolo:

Dinamo Pančevo – Nexe 25:25 (12:9)

Dinamo: Žujović 2, Pilipović 5, Bunjevčević 7, Radanović, Stojanović 2, Jelić 1, Mirković 2, Petrović (14 obrana), M. Pavlović, L. Pavlović, Distol 1, Barudžić, Slavuljica, Radovanović, Banduka 4, Šaponjić 1.
Trener: Ivan Petković

Nexe: Lelić (2 obrane), Šipić 3, Koncul, Leban, Eter, Zrnić 2, Mrđenović, Barišić Jaman 7, Manci Mičević 1, Buvinić 8, Greganić, Jelinić 3, Jurić-Grgić, Lavrič, Tomić 1, Pilipović (8 obrana).
Trener: Hrvoje Horvat

Sedmerci: Dinamo 0/1 (Pilipović 0/1), Nexe 3/4 (Barišić Jaman 3/4).

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?