eurokupovi-rukomet
445
338

Saračević o Vuglaču: Izgleda jako ružno, nešto je puklo

SEHA liga
"Izgubili smo utakmicu i još jednog igrača", sumirao je Zlatko Saračević nakon poraza od Wisle.

Kada već nije za njih bilo dobrih vijesti u Plocku, zagrebaši su neke dobili nakon utakmice Kristianstada i Nantesa u kojoj su Francuzi pobijedili Šveđane. Nisu nedaleko tomu bili i rukometaši hrvatskog prvaka protiv Wisle, no nije išlo iako je bilo prilike.

“Prvo poluvrijeme nismo bili na razini na kojoj smo trebali igrati iako to rezultatski nije bilo toliko daleko. Međutim, nismo bili konkretni, okomiti, nismo u napadu radili ono što smo se dogovorili. Lopta je sporo išla i u prvom smo poluvremenu dali samo deset golova. Činjenica je da nas je u 10. ili 15. minuti poremetila ta teška ozljeda Vuglača, ali u drugom poluvremenu pokušali smo se vratiti i uspjeli smo, došli smo nekih 14 ili 13 minuta prije kraja na jedan gol razlike. Tu smo imali tri ili četiri napada za postići taj egal, međutim, taj gol nismo uspjeli postići. Da smo uspjeli, imam osjećaj da bi utakmica bila drugačija. Ovako, to je to, izgubili smo utakmicu i još jednog igrača”, sumirao je Zlatko Saračević i dao prve vijesti oko Vuglača.

“Izgleda jako ružno, navodno je nešto puklo u ramenu ili u prsima. Bit će to teško sada, pogotovo na vanjskoj liniji u kojoj ispadamo jedan po jedan. Najgore je to što su to baš teške ozljede. Prvo treba prespavati, smiriti se, vraćamo se u Zagreb na jedan trening i utakmicu protiv Metalurga doma. Ostali smo samo na jednom ljevaku, i to je Vekić. Pokušao sam i Horvatom na toj strani. Neku ćemo kombinaciju naći…”

Uz Bičanića dobra je vijest i Valentino Ravnić.

“Mislim da imamo šanse za prolazak, moramo samo posložiti kockice u glavi i bez obzira što smo izgubili dva važna igrača, možemo stisnuti da okrenemo to u svoju korist i uzmemo ta dva boda.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?