eurokupovi-rukomet
445
338

Zagrebaši u Mannheimu traže iznenađenje: Lowen je u vrhunskoj formi, ali uvijek se dobro nosimo s Nijemcima

RK Zagreb
Zagreb ide kod Lowena protiv kojeg je slavio dvaput u posljednje tri utakmice.

U nerukometnom terminu od 21 sat zagrebaši u četvrtak gostuju u Mannheimu. U četvrtom kolu Lige prvaka dočekat će ih RN Lowen s kojim je bliska povijest vrlo povoljna po Zagreb. U posljednje tri međusobne utakmice slavio je dvaput, jedna od tih bila je prije godinu i pol baš u Lowenovoj dvorani za četvrtfinale Lige prvaka.

Nakon četiri kola zagrebaši su na dva osvojena boda iako su trebali biti na četiri. No mjesta za ispravak ima dovoljno, ali ono što pružaju ne nudi optimizam u sudarima s velikim. Lowen ima dva remija u četiri kola i u već 15 odigranih utakmica ove sezone samo poraz od Flensburga. 

“Ono što je vidljivo na cijeloj ekipi, jest da smo svi pod negativnim dojmom gubitka boda protiv Wisle, a vremena je malo za neku ozbiljniju pripremu. S druge strane imamo jednu sjajnu seriju ekipe Rhein-Necker Löwena, koja je i u domaćem prvenstvu otpuhala svoje konkurente. Na gostovanju kod Kristianstada vidjelo se da je u vrhunskoj formi”, istaknut će Kasim Kamenica uoči puta prema SAP areni.

“Tradicionalno znamo da se Zagreb dobro nosi s prije svega njemačkim klubovima, isto tako i s Lowenom. Mi iz drugog plana sigurno moramo igrati utakmicu punom snagom. S obzirom na stanje na tablici  moramo uvijek gledati mogućnost da iz drugog plana nekoga iznenadimo od ovih velikana i tako ćemo nastupiti na utakmici u Mannheimu.”

Schmidt i društvo, dojam je, u Ligi prvaka nerijetko ne idu punom snagom.

“Dobro smo analizirali njihovu igru, radi se o vrhunskoj momčadi. Kolike su sada naše mogućnosti, to ćemo vidjeti na samom terenu. Važno je da skupimo glavu te da utakmicu odigramo punom snagom i da se ni protiv koga ne predajemo unaprijed.”

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?