hrvatska-rukomet
444
338

Dva “portugalca” vratila se u hrvatski rukomet: Šola i Dominiković preuzeli Dubravu

RK Dubrava
Vlado Šola preuzeo je Dubravu, a asistirat će mu Davor Dominiković.

Uvijek je lijepo vidjeti lica koja su zadužila hrvatski rukomet u Hrvatskoj. A to su svakako napravili Vlado Šola i Davor Dominiković. Taj će dvojac u sljedećoj sezoni voditi brigu o rukometašima Dubrave. Zlatni portugalci vratili su se u hrvatski rukomet.

“Poželio sam se vratiti. Četiri godine Katara i dvije godine Rusije iza su. Imao sam želju ići kući ili negdje u Europu, a kako ljudi iz Europe ne doživljavaju ozbiljno to što se događa u Kataru, mogućnosti za Europu ne ostvaruju se tako lagano. Dubrava me čekala i hvala joj na tome”, rekao je Šola za Sportske novosti.

Šola je dio Červarova stožera u reprezentaciji, zadužen je za vratare, no u zagrebačkom kvartu dobio je ono što je htio – samostalnost.

“Trener golmana nešto je jako usko. Prvi trener stvara filozofiju igre, utječe na događaje u klubu, a mene to sve zanima. Ne zanima me samo jedan segment cijele priče. Kao prvi trener možeš ostvariti svoje potencijale, kao trener vratara limitiran si u startu. To je razlog.”

Dominiković do lipnja je još bio igrač.

“Istekao mi je ugovor u Balingenu, zvao me Vlado, a s obzirom na to da privodim kraju studij kineziologije, ovo je na neki način logičan potez. Ovo je praksa, volonterski posao. Nakon završetka u Njemačkoj nisam ni sam znao što dalje. Odlučio sam biti trener, imam ambiciju.”

Dubrava je prošle godine osvojila Ligu bez PPD-a i Nexea, izborila Europu. No nekoliko je kvalitetnih igrača napustilo klub.

“Cilj nam je biti među etiri, u Europi se nadamo prolasku protiv Klapeide i dolasku Csugra”, najavio je novi Dubravin trener.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?