hrvatska-rukomet
444
338

I Vuglač se našao na Zagrebovu disciplinskom popisu

Foto: RK PPD Zagreb
Premda još nije potvrđeno, Mario Vuglač završio je karijeru, ali Zagreb je zbog njegove šutnje i nejavljanja pokrenuo disciplinski postupak.

Nakon Tina Lučina, protiv kojeg je zbog neispunjavanja obaveza i neodaziva na početak priprema PPD Zagreb pokrenuo disciplinski postupak, iz istog je razloga hrvatski prvak otvorio novi protiv Marija Vuglača.

Međutim, oko Vuglača već neko vrijeme kruži glas, ne i potvrda, da je s 26 godina zbog učestalih ozljeda odlučio prekinuti karijeri. Nikome se nije javljao, pa ni Zagrebu koji je svemu unatoč napravio ono što je mogao.

“Želimo obavijestiti kako je stegovno povjerenstvo Rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb pokrenulo disciplinski postupak nad rukometašem Marijem Vuglačem.

Spomenuti igrač, naime, prekršio je pravilnik ponašanja rukometnog kluba PPD Zagreb, kao i stavke svog ugovora s klubom, nakon što se nije odazvao na početak priprema kluba niti se konzultirao s liječničkom službom kluba vezano za svoje zdravstveno stanje.

O daljnjim koracima bit ćete pravovremeno obavješteni te više informacija možete očekivati po okončanju disciplinskog postupka”, stoji u priopćenju.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?