hrvatska-rukomet
444
338

Ljevaci stvaraju problem zagrebašima na početku priprema

PPD Zagreb
Zagreb je krenuo s pripremama, ali još uvijek s nerazjašnjenom situacijom s desnim vanjskim igračima.

U “toplini” Kutije šibica zagrebaši su se okupili na početku priprema za novu sezonu. Na prozivci su nedostajali juniori Filip VistoropJosip VekićVito Bahtijarević i Tin Lučin koji se trenutno nalaze na Europskom rukometnom prvenstvu u Sloveniji.

Lino Červar novoj će se momčadi priključiti u četvrtak, a umjesto njega prozivku je odradio dojučerašnji igrač Tonči Valčić te Davor Rokavec uz ostalo stručno osoblje.

Predvođeni kapetanom Zlatkom Horvatom, javili su se još Josip Božić PavletićJosip ErešValentino RavnićDavid MandićTin KontrecLeon ŠušnjaSenjamin BurićGregor PotočnikDamir BičanićMatej HrstićLuka MrakovčićLovro JotićUrh KastelicArian Jović i Ivan Vekić.

Tijekom prvog tjedna zagrebaši će obaviti liječničke preglede te početkom kolovoza preseliti na Roglu. Problema u startu ima jer situacija s ljevacima nije dobra. Novopridošli Nikola Potić neće se vratiti do sljedeće godine, a Mario Vuglač ne javlja se na pozive i on je završena priča. Nažalost, na ružan način.

Još se uvijek čeka rasplet situacije s Ivanom Sršenom kojega bi i Nexe zadržao, pa će zagrebaši morati dobro zavrnuti rukave u slučaju negativnog odgovora.

Inače, ove godine neće na pripremne turnire u Njemačku, već u Austriju i Francusku. U domovini svjetskih nogometnih prvaka čekat će ih testovi s Nimesom, Aixom i Chamberyjem.

Tagovi:
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?