hrvatska-rukomet
444
338

Mladi reprezentativci poraženi od Danske

HRS
Naši su reprezentativci još jednom poraženi na turniru od reprezentacije Danske, no ovaj put u duelu za treće mjesto.

Hrvatski su kadetski reprezentativci u utakmici  za treće mjesto poraženi od Danske 26:24 (14:10). Danska je ugodnom razlikom vodila veći dio utakmice, naši su reprezentativci tek pred kraj počeli ozbiljnije prijetiti no za preokret nije bilo dovoljno vremena.

Danci su kontrolirali ritam utakmice od samog početka, pa je naš izbornik Boris Lisica bio prisiljen pozvati time-out već u četvrtoj minuti igre. No niti to nije bilo dovoljno da naši mladi reprezentativci pronađu put do gola kroz dansku 6-0 obranu. Deset je minuta bilo potrebno da postignemo prvi gol, period u kojem je Danska reprezentacija upisala već četiri gola. Na poluvrijeme je Hrvatska otišla s minusom od četiri gola.

Danci su u drugom poluvremenu napravili nekoliko serija, a najimpresivnija je bila jedna od četiri gola koja ih je odvela na sedam razlike i riješila utakmicu u 42. minuti. Pred kraj utakmice i naši reprezentativci rade seriju, te se s četiri uzastopna gola približavaju na samo dva razlike. Ipak, na kraju nije bilo dovoljno vremena za izjednačenje ili preokret jer je Danska iskusno održavala prednost.

Naš najbolji strijelac na utakmici je bio Patrik Martinović s ukupno šest pogodaka, dok su prvi pratitelji Fran Mileta i Rudolf Zvonimir Šafranko svaki upisali po pet pogodaka. Dance je predvodio Lauritz Reinholdt Leger koji je također upisao šest pogodaka.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?