hrvatska-rukomet
444
338

Našičani misle ozbiljno: Nexe doveo kapitalca

Polehandprovence Espoirs
RK Nexe nastavio je s osnaživanjem momčadi za novu sezonu. Nakon Ivana Vide, Mihaila Radovanovića i Vladana Lončara Našičani su upecali kapitalca prijelaznog roka. Novi Grom postao je Tomi Vozab. Riječ je o 28-godišnjaku koji je svoje ime stvorio u Francuskoj gdje je proteklih sezona bio među, gledajući učinak, ponajboljim igračima Lige. Igrao je i […]

RK Nexe nastavio je s osnaživanjem momčadi za novu sezonu. Nakon Ivana Vide, Mihaila Radovanovića i Vladana Lončara Našičani su upecali kapitalca prijelaznog roka. Novi Grom postao je Tomi Vozab.

Riječ je o 28-godišnjaku koji je svoje ime stvorio u Francuskoj gdje je proteklih sezona bio među, gledajući učinak, ponajboljim igračima Lige. Igrao je i na All-Staru, a ovo mu je povratak u Našice.

“U razgovoru s trenerom Hrvoje Horvatom i predsjednikom Josipom Ergovićem shvatio sam da klub ponovo ima velike ambicije. Moja je želja minimalno da klub RK Nexe ponovi te uspjehe, a pogotovo u EHF kupu. Vjerujem iskreno kako možemo napraviti još jedan iskorak više te pružiti svima još više zadovoljstva. Svjestan sam kako će biti puno dobrih utakmica, ali i teških, a to mi je i prava prilika za pokazati koliko sam napredovao igrački te se nadam da ćemo na kraju godine biti svi sretni i zadovoljni”, najavio je ovaj srednji bek koji je, kako kaže, specijalist za igru sedam na šest.

“Kako sam vidio u nekoliko posljednih utakmica koje je igrao RK Nexe, trener na neki način forsira takvu igru, a meni to paše jer sam upravo za to bio i specijalist u Francuskoj te me po tome i pamte po takvoj igri. To je igra s dva pivotmena, ima puno šuteva izvana, a pokazalo se kako protiv jačih momčadi to može donijeti prevagu. Po meni to je vrhunska opcija i ako se to zna pravilno odigrati, može odlučiti pobjednika. Za takvu igru bio sam specijalist u Francuskoj, pa se nadam da ću prenijeti sva svoja iskustva i na Nexe.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?