neocekivani-problemi-u-gruziji-hrvatska-izgubila-od-koreje
338

Neočekivani problemi u Gruziji: Hrvatska izgubila od Koreje

IHF
Hrvatski kadeti još su jednom neugodno iznenadili.

Aktualni europski doprvak, hrvatska kadetska rukometna reprezentacija, nalazi se u problemima na Svjetskom prvenstvu u Gruziji. Nakon početnog remija s Portugalom Panzine dečke iznenadila je Južna Koreja. Poslije dvije utakmice Hrvatska je na jednom bodu.

“Opet smo otvorili loše utakmicu. Bili smo jako mekani u obrani i nismo se držali dogovora. Mijenjali smo i pokušali smo mijenjati ritam te smo ga ulovili u drugom poluvremenu. Krenuli smo dobro zatvarati obranu i dobro se kretali, ali, nažalost, imali smo previše promašenih zicera. Opet ključni vanjski igrači nisu dali svoj doprinos ni u napadu ni u obrani. Ako nešto ne promijenimo, možemo se uvući u još veće probleme”, zabrinuto je djelovao izbornik.

Korejanci su već nakon desetak minuta imali 8:4, u posljednjoj minuti poluvremena imali su i 18:13. Sedam minuta nastavka bilo nam je dovoljno da izjednačimo, a u 45. minuti prvi smo put i poveli nakon uvodnih pet minuta. Taj pogodak prednosti Hrvatska je držala sve do posljednjih sedam minuta, u tom su vremenu Korejanci napravili 4-0 i uzeli veliku pobjedu.

Da je bilo samo malo više mirnoće na sedmercima i na zicerima (2/6), vjerojatno ne bi, ali veći problem od toga opet je bio što dva nominalno najbolja igrača opet nisu dala ništa. Ako je samoisticanje bilo problem protiv Portugala, onda je danas bila samozatajnost. Jaganjac 0/2, Lučin 1/2… Bahtijarević i Vusić dali su zajedno 18 golova, ali sami nisu mogli.

Popravak dojma na rasporedu je u 14 sati u petak protiv Poljske.

Svjetsko prvenstvo, skupina C, drugo kolo:

Južna Koreja – Hrvatska 33:31 (18:15)

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?