potres-u-skoplju-samsonjenko-napusta-vardar
338

Potres u Skoplju: Samsonjenko napušta Vardar

RK Vardar Photo
Vardarov vlasnik Sergej Samsonjenko nije se mogao nositi s kritikama, a prelomio je nakon ogromnog povećanja ulaznica za utakmicu Vardara i Fenerbahčea.

Ruski milijunaš Sergej Samsonjenko napušta Vardar. Vlasnik oba rukometna kluba, i muškog i ženskog, u pismu koje je objavio makedonski Sport sažeo je svoju neočekivanu i naprasnu odluku.

Kap koja je prelila čašu bilo je ogromno povećanje cijena ulaznica za dolazak Fenerbahčea u Skoplje u okviru play-offa Europske lige (do 50 eura), a to se Samsonjenku, kao osobi koja je imala veliki utjecaj na rast nogometnog Vardara, nije nimalo svidjelo. Ali i to da se gostujućim navijačima omogući da zauzmu južnu tribinu koja je inače rezervirane za domaće Komite.

“Kada sam se vratio u Skoplje, bio sam duboko uznemiren svim onim što sam čitao u medijima, društvenim mrežama, portalima… Prvo pitanje koje sam postavio jest što smo to učinili moje kolege iz Vardara i ja da zaslužimo takve uvrede? Makedonija je moj dom i moje obitelji već 11 godina, tijekom ovog razdoblja uložio sam velike resurse u razvoj sporta u zemlji”, napisao je uvodno.

“Cijena jedne ulaznice ne može vratiti ono što smo uložili bez zadrške u makedonski rukomet, nogomet, tenis, itd… Upravo zato, u svoje ime i u ime Uprave Vardara donio sam odluku. Dugo sam se uzdržavao od reakcije na uvrede od strane pojedinih medija i pojedinaca, a sada želim reći da je dosta! Nikada u životu nisam doživio takav linč, uvrede i prezir kao što sam doživio u posljednjih nekoliko dana.”

Kakav će rukometni Vardar, klub koji je prije dva mjeseca pokorio Europu, biti u budućnosti bez Samsonjenkovih milijuna sada je veliko pitanje.

“Ovo je posljednja sezona u kojoj ja, Sergej Samsonenko, investiram u sva tri sportska društva u Makedoniji. Poslije ove sezone tri kluba vratit ću bivšim vlasnicima u odličnom stanju, s titulama prvaka, dobrim renomeom i bez dugova.”

Najavio je da će cijena ulaznica za utakmicu s Fenerbahčeom ostati pet eura, a svima koji su već uzeli ulaznicu deset puta skuplju bit će vraćen novac.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?