reprezentacije-rukomet
743
338

Babić: Nisam zadovoljan, realizacija je bila loša

Getty Images
Izbornik hrvatske rukomentne reprezentacije Željko Babić prokomentirao je pobjedu svoje momčadi protiv reprezentacije Crne Gore.

Hrvatska rukomenta reprezentacija, u posljednjoj je pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo, na Croatia Cupu svladala Crnu Goru sa 24:22.

“Na kraju nismo dobili što smo trebali dobiti iz razloga što smo imali zdravstvenih problema. Duvnjak se još nije oporavio, nije mogao igrati, Luka Stepančić ima problema sa zadnjom ložom, Stipe Mandalinić je morao ići u Zagreb na snimanje, a Marko Mamić je tokom utakmice isto osjetio zadnju ložu.”, rekao je Željko Babić nakon utakmice za HRT.

“Mi u principu iz ove utakmice nismo dobili puno i ja nisam zadovoljan, realizacija je bila jako loša. U obrani smo bili agresivni i uspjeli pobijediti utakmicu, ali plan koji smo mislili sprovesti nismo uspjeli, isključivo zbog povrede igrača.”, dodao je.

“Čekamo sutra da odlučimo tko putuje jer imamo četvoricu super važnih igrača koji su povrijeđeni, no ne znamo koliko su ozljede ozbiljne. Večeras ćemo napraviti radni sastanak s medicinskim timom i vidjet ćemo što oni kažu.”, zaključio je Babić.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?