reprezentacije-rukomet
743
338

Červar: U Crnu Goru idemo pobijediti i opet se potvrditi

HRS
"Meni je važno kako ćemo se suprotstaviti, tražim kontinuitet dobre igre. U Osijeku je bilo fantastično, ali opet se treba potvrditi, to je cilj", najavio je Červar uzvrat u Crnoj Gori.

Velik dio posla Hrvatska je protiv Crne Gore obavila u subotu u Osijeku. 13 golova razlike trebala bi biti garancija odlaska na Svjetsko prvenstvo, ali još se mora odraditi uzvrat pa ćemo se veseliti. Utakmica se originalno trebala igrati u Morači, ali zbog radova u toj dvorani održat će se u manjoj dvorani kod Podgorice Verde.

“Ne idemo tamo braniti prednosti, već pokušati pobijediti i tamo znajući da će domaćini dati sve da se rehabilitiraju za lošu predstavu”, najavio je hrvatski izbornik Lino Červar.

“Meni je važno kako ćemo se suprotstaviti, tražim kontinuitet dobre igre. U Osijeku je bilo fantastično, ali opet se treba potvrditi, to je cilj.”

Červar je na put poveo 18 igrača, ostali su Ivan Slišković, Ivan Stevanović i Damir Bičanić, a upadaju oni koji su bili na tribinama u prvoj utakmici, s tim da mjesta u zapisniku ima za 16.

“Svi su dio naše obitelji. Moramo imati široku klupu i moram dati drugima šansu. Ako igra stalno ista ekipa, to se pokazalo neefikasnim. Širimo krug, potrebni su nam dobri ljudi s mentalnom čvrstinom što je važno. Selekcija se vrši kontinuirano, reprezentacija nije zatvorena cjelina, već je dostupna svima.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?