reprezentacije-rukomet
743
338

Još se čekaju Duvnjakovi nalazi, ali malo je tko optimističan: Taman smo ga mislili promijeniti, ali valjda je tako moralo biti

EHF
"Bila je to lijepa rukometna predstava. Ovo je dobra promocija za sport jer je protivnik pružio dobru igru. Čestitam igračima Srbije na držanju, na fair-playu i na odličnom odnosu s našim igračima", rekao je izbornik Červar.

Hrvatska je s +10 pomela Srbiju, ali lice Line Červara nije bilo lice sretnog čovjeka. Jasno je zašto.

“Pobjedu je ipak zasjenila Duvnjakova ozljeda. Radi se o listu, a koliko je teška, znat ćemo tek nakon što obavi pregled. Mi smo ga taman željeli promijeniti trenutak prije ozljede, ali od velike buke u dvorani nismo uspjeli. Valjda je tako moralo biti”, otkrio je izbornik koji je pohvalio momčad.”

“Mi smo kompaktan tim. Momčad je funkcionirala savršeno. Čestitam našim igračima na dobroj utakmici. Moram pohvaliti publiku što je stigla iz svih krajeva Hrvatske. Hvala Splitu i Dalmaciji na podršci. Bila je to lijepa rukometna predstava. Ovo je dobra promocija za sport jer je protivnik pružio dobru igru. Čestitam igračima Srbije na držanju, na fair-playu i na odličnom odnosu s našim igračima.”

Malo konkretnije o utakmici.

“Bili smo strpljivi, jaki u obrani i to nam se isplatilo. Srbija je od samog početka zaigrala vrlo disciplinirano, mi smo to prihvatili i sačekali trenutak kada smo se uspjeli odvojiti. Pobjeda je zaslužena i vrijedna, ali to je ipak samo jedna pobjeda, prva stepenica u našem naumu.”

Sljedeća je Island koji je protiv Švedske imao i deset razlike.

“Za mene je pobjeda Islanda ipak iznenađenje. Igrali su puno međusobnih utakmica i Šveđani su veliku većinu dobili, pa su ih valjda podcijenili. Islanđani su se rano odvojili na veliku razliku, a Šveđani, koji su odlična reprezentacija, ali imaju problem s visinom, nisu to mogli dostići. Island je vrlo kvalitetan protivnik i morat ćemo se izuzetno dobro pripremiti za njih. Naravno, trebat će nam i podrška gledatelja kao što je to bila danas, a to znači nevjerojatna”, zaključio je Červar.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?