reprezentacije-rukomet
743
338

Mlade rukometašice 12. na Svjetskom prvenstvu

Twitter/HRS
Porazom od Norveške zaključile su svoj nastup na svjetskoj smotri.

Nakon što su hrvatske rukometašice u konkurenciji kadetkinja na Svjetskom prvenstvu poražene od Njemačke u osmini finala 24:25 (14:9), preostala im je utakmica za plasman, na 11. mjesto, protiv Norveške. Od samog starta, naše igračice hvatale su zaostatak, međutim, na koncu je upisan poraz 27:20 (13:8) te su tako naše igrače završile natjecanje na 12. mjestu.

Najbolja kod nas bila je Petika s pet pogodaka, dok je Popović zabila četiri. Vratarke PokopacMarinović skupile su 11 obrane. S druge strane, Moen je zabila pet za Norvešku, a vratarka Tornes Finneide obranila je čak 18 udaraca naših mladih reprezentativki.

”Utakmica je bila teška za odigrati s obzirom na poraz od Njemačke u osmini finala. Igrali smo koliko smo mogli. Drago mi je da su djevojke pokazale karakter i drugačiji pristup. Norveška je danas bila bolja, ali ipak imamo dobrih stvari kojih se moramo držati u budućnosti”, rekao je izbornik Goran Bobić po završetku utakmice.

Igrom nisu bile zadovoljne ni same igračice.

”Nismo dobro ušle u utakmicu. Nije funkcionirao ni napad ni obrana. Kasnije smo krenule malo bolje, ali nedovoljno da sustignemo Norvešku. Poraz od Njemačke nas je možda dotukao, ali moramo dignuti glave i nastaviti dobro raditi”, rekla je Ema Guskić.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?