reprezentacije-rukomet
743
338

Srpski izbornik: Bilo je divno igrati u takvoj atmosferi, ali razlika je malo previsoka

RSS
Dok je srpski izbornik izdanje protiv Hrvatske opisao solidnim, igrači su katastrofalnim.

Ništa se puno u srpskim redovima nije promijenilo ni na otvaranju Eura u odnosu na pripremne utakmice. Parirali su Srbi Hrvatskoj do završnice prvog poluvremena, a u završnici “pukli”.

“Hvala mojoj ekipi na angažmanu, pokušali smo parirati raspoloženim Hrvatima i u tome uspjeli u prvih 20 minuta. Ovo je bilo solidno izdanje poslije priprema koje su djelomično odrađene i mnogo ozljeda kojima su se igrači borili”, rekao je izbornik Jovica Cvetković koji nije želio kriviti vratare za primljena 32 gola.

“Ne krivim ih nikako. Mladi su čuvari mreže naša budućnost. Moramo zaboraviti sve okrenuti se sljedećem protivniku, a to je Švedska. Nikako ne smijemo otići u negativu. Ovo je sve sport. Pripremili smo se prije ove utakmice na svaki rezultat, ali možda je malo previsoka razlika za igru koju smo pružili. Ne smijemo pasti, idemo dalje.”

Srpski izbornik komentirao je i atmosferu.

“Bilo je divno igrati u ovakvoj atmosferi. Publika je došla u velikom broju i ja još jednom čestitam Hrvatskoj na pobjedi.”

Nemanja Zelenović zabijao je dok je Srbija bila konkurentna.

“Osim toga da je bilo katastrofalno nema se što drugo reći. Napravili smo dosta grešaka i u obbrani i u napadu. Moramo što prije zaboraviti ovo i okrenuti se sljedećoj utakmici. Paenta je dići glavu i nastaviti dalje. Moramo razgovarati i shvatiti gdje smo griješili. Jer ako ovako nastavimo, onda neće biti dobro. Neće biti dobro uopće”, rekao je Zelenović pa prokomentirao publiku.

“Kao i uvijek kada igramo. Oni su navijali za svoje. Ništa ovo nije bilo čudno i neočekivano.”

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?