reprezentacije-rukomet
743
338

Štrlek: Za ovakav smo se rukomet odlučili i to će dobro izgledati

Getty Images
Protiv Crne Gore trebao bi zaigrati i Domagoj Duvnjak, možda i Stipe Mandalinić koji je dobio udarac u kuk.

“Nova” Hrvatska predstavila se umaškoj publici i hrvatskoj javnosti. Nova u smislu novih igrača i stila koji je Željko Babić odlučio gurati, odnosno guranja lopte u leđa i – trčanje. Tunis je već u prvom poluvremenu primio 20 golova.

“Odradili smo ciljeve koje smo zacrtali za ovu utakmicu. Jedini je problem bio što smo u ranoj fazi utakmice ostali bez Stipe Mandalinića. Tako da je u drugom poluvremenu cijelo vrijeme morao igrati Mamić što je bilo veliko opterećenje za njega. Imamo problema još sa zatvaranjem pivota. Vjerujem da ćemo mi svakim danom biti sve bolji i još precizniji u izvedbi”, komentirao je izbornik, a prenio HRS.

Manuel Štrlek kontrirao je u prvom poluvremenu.

“Mislim da ima još puno prostora za napredak, ali zadovoljan sam. Igrali smo dobru utakmicu, pobjedu nismo doveli u pitanje od početka utakmice. Do Prvenstva ima još tjedan dana i siguran sam da ćemo do tad izgledati još bolje, ali nije danas to bilo loše. Dapače, igrali smo brzo kao što smo i najavljivali, puno smo golova zabili. Naravno kad igraš takav brzi rukomet, ima i malo više grešaka i više primljenih golova, ali za takav rukomet smo se odlučili i ja sam siguran da će to dobro izgledati”.

U ponedjeljak će Hrvatsku testirati Crna Gora. Koju minutu trebao bi dobiti i Domagoj Duvnjak, Stipe Mandalinić nešto teže.

“U utakmici protiv Crne Gore očekujem da puno bolje zatvaramo pivota i da nastavimo u tim trenucima igrati s više koncentracije. Oko Stipe ćemo vidjeti sutra kakva će biti situacija, hoće li moći nastupiti ili ne”, završio je Babić.

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?