Zagrebaši napunili baterije za finiš regionalne sezone: U Pančevu ćemo morati biti maksimalni

RK Zagreb
Zagreb će protiv Dinama odraditi posljednje gostovanje u SEHA ligi.

Osam dana imali su zagrebaši za punjenje baterija za završetak sezone u kojemu ih, nažalost, neće čekati Liga prvaka. U SEHA ligi osigurali su završnicu, a ostat će im još domaća natjecanja kojima ionako oduvijek dominiraju.

U srijedu će u Pančevu kod pretposljednjeg Dinama odraditi posljednje regionalno gostovanje, a s bodovima, koji neće biti upitni, ili ne bi trebali, približili bi još malo drugom mjestu i izbjegavanju Vardara u polufinalu.

“Dinamo je dobra ekipa i puno bolje igra ovaj proljetni dio nego prije. Očigledno je da im je trebalo malo vremena da uđu u SEHA ligu i iz dana u dan su sve bolji. U posljednje vrijeme pružaju dobre partije. Morat ćemo biti maksimalni da bismo došli do pobjede koja je nama cilj”, najavio je Zlatko Saračević koji sada ima potpuniji kadar nego protiv Vardara prošlog tjedna.

U sastav se opet vratio David Miklavčič.

“Sada je svaka utakmica bitna. Imali smo puno ozljeda i za nas je svaka utakmica teška. Trebamo se 100 posto angažirati, pripremiti. Otići tamo od prve minute na 100 posto kako bismo ovu utakmicu pobijedili i kako bismo prije ovog završnog dijela Lige pokazali jednu dobru i snažnu utakmicu. Tako bismo sami sebi podigli moral i samopouzdanje i na Final Four SEHA lige otišli s plasmanom s kojim želimo. Što se mene tiče, snalazim se, ali mi treba još utakmica i treninga. Mislim da će sve to biti uredu za kojih 14 dana”, rekao je ljevoruki Slovenac.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?