vozab-s-hansenom-gensheimerom-i-drustvom-na-francuskom-all-staru
338

Vozab s Hansenom, Gensheimerom i društvom na francuskom All-Staru

GOL.hr
Na francuskom rukometnom All-Staru sudjelovat će i jedan Hrvat, deseti strijelac Lige Tomi Vozab.

Francuzi su odavno prešišali Španjolsku i čvrsto zauzeli mjesto iza Bundeslige kao najjače rukometne lige na svijetu. Rade sve kako bi ugrozili Nijemce, a All-Star utakmica koja je u rukometu nije česta kao u košarci samo je dokaz tomu.

Prvog dana veljače u Bercyju održat će se četvrti All-Stara između momčadi stranaca i Francuza. Među 16 stranaca našao se jedan Hrvat – Tomi Vozab koji u bivšem drugoligašu Saranu igra sve bolje, a prepoznala je to i Liga te zajedno s daleko poznatijim Danijem Sarmientom iz tog kluba pozvala i bivšeg igrača Dubrave, Nexea i Gorice.

26-godišnji Zagrepčanin koji nikad nije dobio priliku u Zagrebu tako će zaigrati zajedno s Mikkelom Hansenom i Uweom Gensheimerom kao najzvučnijim imenima momčadi stranaca, a njihovom je PSG-u nedavno zabio osam golova. Deseti je strijelac lige s 5,09 po susretu.

Na drugoj strani, među Francuzima, trebala bi to biti fešta samo tri dana nakon što se završi Svjetsko prvenstvo u Francuskoj. Tako se, barem, nadaju Tricolori.

Stranci: Mihai Popescu (Saint Raphael) i Yassine Idrissi (Toulouse), Mohamed Mamdouh (Aix), Miha Žvižej (Montpellier), Uwe Gensheimer (PSG), Dominik Klein (Nantes), Fahrudin Melić (Chambery),  Morten Vium Troelsen (Ivry), Mikkel Hansen (PSG), Vasko Ševaljević (Toulouse), Jure Dolenec (Montpellier), Asgeir Orn Halgrimsson (Nimes), Wissem Hmam (Saint Raphael) i Kornel Nagy (Dunkerque)

Francuzi: Thierry Omeyer (PSG), Vincent Gerard (Montpellier), Nicolas Tournat (Nantes), Luka Karabatić (PSG), Nikola Karabatić (PSG), Nicolas Claire (Nantes), Jerome Fernandes (Aix), Jeremy Suty (Cesson), Valentin Porte(Montpellier), Adrien Dipanda (Saint Raphael), Michael Guigou (Montpellier), Boiba Sissoko (Creteil), Yanis Lenne (Selestat), Luc Abalo (PSG), Ludovic Fabregas (Montpellier), Rock Feliho (Nantes)

Tagovi:
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?