Murray bi se mogao vratiti na challengerima

Getty Images
Andy Murray mogao bi nakon 13 godina zaigrati na challengeru.

Andy Murray još uvijek čeka pravi trenutak da se vrati turnirima. Prošle godine prvi igrač svijeta nije odigrao službeni meč od Wimbledona iako je bilo pokušaja na ekshibicijama, no one su pokazale najviše njemu da to još uvijek nije tu i da kuku nakon operacije treba još vremena.

Predviđeno je da se vrati tijekom travnate sezone u lipnju, no zagrijavanje će odraditi možda i malo ranije. Naime, Škot bi mogao prve povratničke mečeve odigrati na challengerima koji će organizirati Britanski teniski savez (LTA).

Oba, u Glasgowu i Loughboroughu, igrat će se u dvorani na tvrdoj podlozi i s jakim fondom od 100 tisuća dolara, što, naravno, nije važno u toj priči. Glasgow počinje 28. travnja, a Loughborough 19. svibnja.

Jedan, a možda i oba, Murray bi mogao iskoristiti jer i po Đokovićevu primjeru i ovakva okrnjena ATP razina nekad može biti previsoka u takvim situacijama.

Murrayjev tim i LTA trenutno pregovaraju, a budu li uspješni, Škot će se na tu razinu spustiti prvi put nakon 13 godina odnosno samih početaka.

 

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?