Nadal čestitao Božić svima, a posebno Carrenu Busti: Nije uopće zabavno tako igrati

Getty Images
"Ja sam vjerojatno igrač iz vrha koji je imao najviše ozljeda i problema u karijeri", rekao je Nadal kojega će u London zamijeniti sunarodnjak Carreno Busta.

Rafael Nadal došao je u London, primio četvrti trofej za najboljeg na svijetu na kraju godine, odigrao (i izgubio) prvi meč s Davidom Goffinom i – odustao. Koljeno koje se “javilo” u Parizu bilo je preveliki uteg da bi nastavio se raubati.

“Moja je sezona gotova”, rekao je nekoliko minuta nakon poraza od Goffina.

“Imao sam obavezu prema ovom turniru, gradu, sebi… Pokušao sam sve kako bih bio spreman, a bilo, zapravo, čudo što sam uopće bio tako blizu Goffinu.”

Ne samo po igri, vidjelo se i po Nadalovim gestama da to nije to. Kada je spasio tri vezane meč-lopte, jedva da je stisnuo šaku. To nije “onaj” Nadal.

“Čak i da sam pobijedio, odustao bih jer nisam uživao na terenu. Nije uopće zabavno ovako igrati. Nisam zaslužio da nakon sjajne sezone provedem još dva dana na terenu s tako užasnim osjećajem. No neću plakati, imao sam sjajnu sezonu.”

Sjajne je vijesti dobio zato Pablo Carreno Busta koji će zamijeniti Nadala, a čemu se velika većina teniskih fanova nadala da se neće dogoditi.

“Ja sam vjerojatno igrač iz vrha koji je imao najviše ozljeda i problema u karijeri. Ali znam što trebam raditi. Druga je stvari da se ovo dogodilo usred sezone. Propustio sam puno na ovom turniru u karijeri, ali tako je”, završio je Nadal uz čestitku.

“Sretan Božić svima.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?