Isner ne dolazi u Zadar, Amerikanci nagovorili legendu na povratak

Getty Images
Amerikanci dolaze u Zadara bez prvog reketa, ali i dalje s jakim sastavom.

Izbornik američke Davis Cup reprezentacije Jim Courier odredio je sastav koji će se od 14. do 16. rujna suprotstaviti Hrvatskoj u Zadru. Samo je potvrđeno da SAD neće na raspolaganju imati svog najboljeg igrača Johna Isnera koji otprilike u tom terminu dočekuje prinovu u obitelji, stoga je odustao od ove akcije.

Amerikance će tako predvoditi Jack Sock koji ima katastrofalnu sezonu u pojedinačnoj konkurenciji, Steve Johnson, koji je na zemlji već osvojio jedan turnir, Sam Querrey, debitant Frances Tiafoe te povratnik Mike Bryan.

Courier je uspio nagovoriti Bryana na povratak iako su se on i trenutno ozlijeđeni brat oprostili od reprezentacije još prije dvije godine, posljednji nastup bio im je baš protiv Hrvatske. Sa Sockom bi trebao činiti moćan par, njih dvojica ove su godine osvojili Wimbledon.

Tko će igrati u pojedinačnoj konkurenciji, teško je najaviti. Querrey ima sitnih problema s ozljedom, Sock, kako rekosmo već, ne može pobijediti praktički nikoga ni na tvrdoj podlozi, dok je Tiafoe na zemlji ove sezone igrao finale u Estorilu i lako je moguće da Courier posegne za njim.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?