dokovic-agassi-je-predlozio-radeka-stepanek-ovo-je-velika-cast
8

Đoković: Agassi je predložio Radeka, Štepanek: Ovo je velika čast

Getty Images
Novak Đoković i njegov novopečeni trener, Radek Štepanek podijelili su svoja mišljenja s javnosti.

Novak Đoković danas je i službeno predstavio svog novog trenera, Radeka Štepaneka, legendarnog češkog reketa, koji će mu pomoći da se vrati na pobjedničke staze dugo nakon izbivanja s terena.

Novak još uvijek radi s Andreom Agassijem, koji ostaje u timu te je, kako sada doznajemo, upravo on izrežisirao ovu novu suradnju.

“Andre je predložio da kontaktiram Radeka i sugerirao da nam se pridruži, što je još jedan od razloga zbog kojih sam siguran da će njih dvojica odlično surađivati. Nova sezona samo što nije počela, a čeka me dugačak put ka povratku na ono gde sam stao. Svjesni smo da je potrebno ići korak po korak i da nigdje ne žurim. Osjećam se bolje i jedva čekam opet zaigrati.”

Što se tiče Radeka, Đoković za njega ima samo riječi hvale.

“Radek je jedan od mojih najboljih prijatelja na ATP touru i uvijek me impresionirao njegova razina odlučnosti, strasti i ljubavi prema ovom sportu. Činjenica da je tek nedavno završio tenisku karijeru, u 37. godini, govori dovoljno o tome koliko je bio posvećen i koliko je volio tenis. Riječ je o tenisaču s velikim iskustvom i znanjem, a godinama je igrao na visokoj razini. Uzbuđen sam jer smo ujedinili snage i jedva čekam opet se natjecati, s novim timom koji će me podržavati.”

Oglasio se i Štepanek.

“Čast mi je što sam postao novi član Novakovog tima. To je novi izazov za mene, kojem se radujem. Vjerujem da ćemo kao tim pomoći Ðokoviću da ostvari svoje ciljeve. Dugo godina smo prijatelji i vjerujem da se taj naš odnos može preslikati i na teren u pozitivnom smislu i da ćemo ostvariti rezultate na koje ćemo obojica biti ponosni.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?