Del Potro: Volim gledati Đokovića kako osvaja trofeje

Getty Images
Juan Martin del Potro nije bio previše tužan nakon poraza u finalu US Opena, štoviše.

Iako je pokušao sve što je u njegovoj moći i sve što posjeduje u svom teniskom izričaju, Juan Martin del Potro jednostavno nije mogao pronaći rješenje za Novaka Đokovića, koji je opet ponudio sliku tenisača kojeg je nemoguće pobijediti.

Argentinac, kojemu su navijači priredili nogometnu atmosferu, devet godina od prvog i jedinog Grand Slama opet se borio za novi, no ostao je prilično daleko jer Đoković je jednostavno bio previše dobar.

“Vrlo sam sretan što sam bio u prilici igrati ovo finale protiv idola i velikog prijatelja. Novak zna da mi je jedan od omiljenih tenisača i da volim gledati kako osvaja trofeje. Čestitam njegovom timu i njemu na sjajnoj partiji”, sportski je Del Potro najprije čestitao pobjedniku.

Pogrešno je reći da Del Potro nije imao svoje šanse, imao ih je, ali u ključnim trenucima nije povukao prave poteze. U prvom je setu izgubio servis gem nakon 40-0, a u drugom je propustio tri break-lopte kod vodstva 4:3.

Međutim, više od konačnog ishoda raduje da je Del Potro opet moćan, opet spreman boriti se za najveće naslove nakon što je skoro digao ruke od tenisa.

“Imao sam velike probleme sa zglobovima, godine su prolazile u ozljedama. Ipak, ovo je moj omiljeni turnir i ponosan sam na to što sam učinio. Hvala timu i navijačima ovdje i u Argentini. Osjećam njihovu energiju. Turnir mogu osvojiti ili ne, ali njihova ljubav jednako je velika kao ovaj pehar.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?