Kraj za prve nositelje: Pavić i Marach ispali već u prvom kolu

ATP World Tour
Mate Pavić i Oliver Marach neočekivano su izletjeli s US Opena već na samom otvaranju.

Pravo iznenađenje u kategoriji parova na posljednjem Grand Slamu turniru dogodilo se na samom početku i u prvom kolu turnira u New Yorku. Mate Pavić i Oliver Marach, prvi nositelji, dočekali su svoj kraj od strane Leonarda Mayera i Joaoa Souse.

Nije ovo prvi puta da se to dogodilo drugom i trećem igraču svijeta u toj kategoriji nakon što su Pavić i Marach već isto osjetili i na Wimbledonu kada su ih izbacili Miguel Angel Reyes-Varela i Federico Delbonis.

Najzanimljivije od svega je to što je njihovim sinoćnjim krvnicima dosadašnji najbolji rezultat polufinale na Estoril Openu. Sada idu na našeg Nikolu Mektića i Jurgena Melzera u drugom kolu koji su na svom startu nadjačali kombinaciju Gojowczyk/ Raja u dva seta.

Marach i Pavić prije ovoga su stigli do polufinala u Torontu, no ovo je već treći teži poraz na njihovom kontu u preostalim natjecanjima na tvrdoj podlozi u Sjevernoj Americi.

Nešto je to slabiji nastavak sezone nakon savršenog početka kada su uzeli tri krune u tri turnira na koja su se natjecali. To su nastavili i na zemlji osvojivši Roland Garros.

Ipak, sinoć su svoj kraj dočekali nakon tri seta i svega dva sata i 10 minuta igre. Pavić i Marach ispustili uzeli su prvi, a onda ispustili sljedeća dva seta. Do vodstva su stigli rutinski jednim breakom u dionici, no onda u potpunosti pali u formi.

U nastavku su prvo oba tandema ostala stopostotna na servisu, da bi Mayer i Sousa nakon “produžetaka” poravnali situaciju na semaforu. Posljednja i odlučujuća dionica otišla je slabije rangiranim tenisačima i to uz jednu break loptu.

Pavić i Marach nažalost nisu odgovorili istom mjerom te odlaze kućama.

US Open, prvo kolo, parovi.

Oliver Marach/ Mate Pavić – Leonardo Mayer/ Joao Sousa 6:3, 6:7 (5), 5:7

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?