Ivanišević: Čilić je napravio korak naprijed u karijeri

Getty Images
Legenda hrvatskog tenisa Goran Ivanišević prokomentirao je nastup Marina Čilića na ovogodišnjem Wimbledonu.

“Sve se vidjelo i čulo. Drago mi je da su moja dva favorita igrala finale. Moramo biti iskreni i reći da je Federer bolji igrač na travi, ali sve u svemu dobar turnir za Marina koji je napravio korak naprijed u karijeri”, rekao je Ivanišević u razgovoru za HRT.

“Marin je igrač za prva tri, četiri na svijetu. Pokazao je i to s ovim Wimbledonom. Iz ovoga treba izvući nešto pozitivno, nije lagano izgubiti finale Wimbledona, ja se još znam buditi noćima. Ovo mu mora dati motiva za US Open i za sve što slijedi”.

“Mogu žuljevi utjecati i praviti prave probleme. Noge trebaju, važne su na travi uvijek se oslanjaš na njih, kod servisa i kretanja. Trava je specifična podloga, trčanje je drugačije i treba se pažljivo kretati”, nastavio je Ivanišević.

“Ivan Ljubičić? On je i s Raonićem napravio odličan posao, a s Federerom ni ne spominjati. On kao da je ponovno uskrsnuo. Već je osvojio dva Grand slama, a može i treći, a zanimljivo kako Nadal i Federer ponovno dominiraju, ali ima mjesta i za Čilića”, zaključio je bivši tenisač.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?