barakude-na-pripremama-na-srbijom
25

Barakude na pripremama sa Srbijom

HVS
Hrvatska vaterpolska reprezentacija sljedeća tri dana trenirat će sa Srbijom.

Tjedan dana ostalo je do početka FINA kupa u Berlinu (11. – 16. rujna), a hrvatska vaterpolska reprezentacija nakon priprema u Rijeci posljednjih desetak dana ulazi u završnu fazu.

Sljedeća tri dana, od utorka do petka, Barakude će boraviti u Beogradu gdje će trenirati zajedno s reprezentacijom Srbije, s kojom je inače i u skupini skorašnjeg turnira.

Izbornik Ivica Tucak srezao je prvotni popis iz Rijeke na 15 imena, a na njemu se nalaze vratari Marko Bijač (Pro Recco) i Ivan Marcelić (Mladost); braniči Andro Bušlje (Olympiacos), Ivan Buljubašić (Mladost), Marko Macan (Jug CO) i Hrvoje Benić (Jug CO); centri Luka Lončar (Jug CO) i Josip Vrlić (Barceloneta) te vanjski igrači Xavi Garcia (Jug CO), Andrija Bašić (Vouliagmeni), Lovre Miloš (Mladost), Loren Fatović (Jug CO), Anđelo Šetka (Jadran), Ante Vukičević (Marseille) i Franko Lazić (Mladost).

Tih 15 igrača, ne dogodi li se neka nepredviđena situacija, i putovat će u Berlin budući da će izbornici imati pravo voditi ih toliko, a uoči svake utakmice prijaviti željenih 13.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?