fatovic-jos-pet-godina-u-jugovoj-kapici
25

Fatović još pet godina u Jugovoj kapici

Jug CO
Loren Fatović potpisao je petogodišnji ugovor s Jugom.

Nakon dolaska prvog pojačanja za novu sezonu, Grka Alexandrosa Papanastasioua, a u iščekivanju drugog – Danila Merkulova, Jug je napravio, zapravo, najbolji potez koji je mogao. Dubrovčani su vezali Lorena Fatovića za sljedećih pet godina. I poručili zainteresiranima da vrate prste k sebi.

“Drago mi je što smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Vjerujem da će momčad kao i dosad biti konkurentna u svim natjecanjima”, poželio je sjajni 21-godišnji igrač lijeve strane.

Fatović je ove sezone potvrdio kakav talent stanuje u njemu, posebno je oduševio u reprezentativnoj kapici na nedavnom LEN Europa Cupu i u sljedećim bi godinama trebao biti i oslonac Juga i hrvatske reprezentacije.

“Meni je to drago i ne smatram to nekim dodatnim pritiskom, nego pravim zadovoljstvom”, dodao je Fatović na kojega se nadovezao i direktor Ognjen Kržić.

“Loren je igrač ponikao u našoj školi vaterpola, a u protekloj sezoni napravio je veliki iskorak i postao jedan od stožernih igrača kluba i reprezentacije. Od njega očekujemo da postane predvodnik nove Jugove generacije Juga.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?