garciji-slomljena-saka-kobescak-ljut-nije-ni-trebao-ici-u-nizozemsku
25

Garciji slomljena šaka, Kobešćak ljut: Nije ni trebao ići u Nizozemsku

Getty Images
U nastavak sezone jugaši će morati bez važnog kotačića.

Pet jugaša vraća se s reprezentativne akcije Svjetske lige u Nizozemskoj, ali jedan je od njih morao neplanirano izmijeniti svoju rutu bazen-hotel-aerodrom. Xavi Garcia već je nakon desetak minuta završio svoj nastup u Eindhovenu zbog ozljede, a kasniji pregledi u bolnici pokazali su da se radi o prijelomu šake.

Težak je to udarac za Jug uoči nastavka sezone u Ligi prvaka u kojoj stvari nisu krenule najbolje. S razlogom je pomalo ljut bio i trener Vjekoslav Kobešćak.

“Nažalost, ovo je već treći put u manje od godine dana da nam se igrači iz reprezentacije vraćaju ozljeđeni. Razumljivo mi je kad se radi o velikim natjecanjima, ali na utakmice Svjetske lige u kojima se ne nastupa u najboljem sastavu moje je mišljenje da Xavi nije trebao ni ići. Kod starijih igrača treba dozirati nastupe kako u klubu tako i u reprezentaciji”, govori Kobešćak za službenu klupsku stranicu.

Iako se radi o desnoj, nepucačkoj ruci, svaki prijelom odmah u startu znači dugotrajan oporavak. Tek će se nakon operacije znati koliko će španjolski Hrvat izbivati, ali u Jugu će morati prihvatiti da će u važne utakmice morati bez čovjeka koji drži obje strane bazena.

“Xavijeva ozljeda dosta nam komplicira sezonu, ali nadamo se njegovom što bržem oporavku i povratku u bazen. Nakon bolesti Pava Markovića ovo je već drugi igrač koji će biti van stroja na duži period i nadam se da je tu nedaćama kraj i da ćemo do kraja sezone biti zdravi i u punom sastavu.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?