italija-bez-aicardija-na-euru
25

Italija bez Aicardija na Euru

Getty Images
Italija će biti oslabljena na Europskom vaterpolskom prvenstvu.

Jedni od kandidata za medalju, a Talijani su to uglavnom već godinama na najvećim natjecanjima, u predvečerje Europskog vaterpolskog prvenstva doživjeli su značajan udarac.

Reprezentacija koju vodi Alessandro Campagna u Barceloni će igrati bez svog prvog centra Mattea Aicardija. Ovaj 32-godišnji član Pro Recca cijelu se sezonu muči s ozljedama, a iako je pokušao dovesti svoju formu do potrebne razine za krunu reprezentativne sezone, u tome nije uspio.

Aicardi je bio na popisu za pripremni turnir koji je Italija organizirala i osvojila u Cosenzi u nejakoj konkurenciji Njemačke, Kine i Nizozemske, međutim, tamo nije nastupio i ova je odluka samo čekala službenu potvrdu.

Talijani ne vrve kvalitetnim centarskim rješenjima, stoga bi mogli imati podosta problema u onim najvećim utakmicama. Uloga prvog centra sada će pripasti Francuzu Bodegasu, koji nije klasičan centar, a uz njega mjesto bi trebao dobiti debitant Casasola, no možda Campagna odluči da će mjesto drugog centra svojim ulascima pokrivati Bertoli, Molina i Renzuto.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?