jug-tesko-porazen-u-borbi-za-trece-mjesto-dubrovcanima-drvena-medalja
25

Jug teško poražen u borbi za treće mjesto: Dubrovčanima “drvena medalja”

DuList
Prvaci Hrvatske ostali su bez utješne nagrade u Final 8 završnom turniru u Genovi.

Vaterpolisti dubrovačkog Juga nisu uspjeli slaviti u utakmici za treće mjesto na završnom turniru LEN Lige prvaka. Prvake Hrvatske teško je porazila Barceloneta sa 8:14 (1:4, 3:2, 3:6,1:2), predvođena upravo bivšim jugašem Felipeom Perroneom.

Već od samog početka bilo je jasno da će Dubrovčani imati težak posao. Barceloneta je prednost stekla na samom startu kada su Vrlić, Fernandez, Perrone i Tahull pogađali za visokih 4:0 u ranoj fazi susreta.

Do kraja poluvremena s dva pogotka Xavi, Čulina i Fatović uspjeli su smanjiti na 4:6, da bi u nastavku Garcia iz penala pogodio i za 5:6. Činilo se tada da su jugaši uhvatili priključak, međutim Katalonci su ponovno pobjegli i povratka više nije bilo.

Jug su u igri držali Garcia i Čulina s po 3 gola, a Fatović i Lozina su dali po 1 gol dok je Bijač prikupio 6 obrana. Miranda je bio najbolji igrač Barcelonete s 4 gola.

LEN Liga prvaka, utakmica za 3. mjesto:

CNA Barceloneta – Jug CO 14:8

CNA Barceloneta: Lopez (7 obrana), Famera (2), Granados, Munarriz (2), Vrlić (1), Larumbne (1), Garcia, Fernandez (4), Tahull (2), Perrone (1), Mallarach, Bustos (1), Linares (1 obrana). Trener: Jesus Martin.

Jug CO: Bijač (6 obrana), Macan, Fatović (1), Lončar, Joković, Garcia (3), Čulina (3), Rašović, Renzuto, Žuvela, Benić, Lozina (1), Jarak. Trener: Vjeko Kobešćak.

U meču za 7. mjesto Brescia je s 14:10 svladala Spandau 04, a u mađarskom obračunu za 5. mjesto Szolnok je slavio protiv Egera s 10:6. U finalu od 20.30 sati sastaju se Pro Recco i Olympiakos.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?