kobescak-nakon-izborenog-finala-bili-smo-spremni-i-zeljeli-smo-to-finale
25

Kobešćak nakon izborenog finala: Bili smo spremni i željeli smo to finale

dulist.hr/Vjekoslav Kobešćak
Vjekoslav Kobešćak prokomentirao je polufinalni susret te najavio veliki okršaj protiv Mladosti.

Jug je rutinskom izvedbom u polufinalu Triglav lige izbacio Jadran te se plasirao u veliko finale u kojem ga u subotu navečer čeka Mladost.

Vjekoslav Kobešćak, trener dubrovačkog sastava, prokomentirao je polufinalni okršaj te pojasnio kako su postojale neke poteškoće, kako u pripremi tako i u izvedbi, no Jug je ipak izgledao dobro.

“Dobro smo otvorili utakmicu i to nam je olakšalo posao. Zadovoljan sam prikazanim. S obzirom da proteklo vrijeme nismo bili zajedno pa nismo imali pripremu kao inače. Možda je bila nedoumica kako ćemo izgledati, a izgledali smo sasvim dobro. Bili smo spremni.”

Jadran je također pokazao da zna i može.

“Jadran je pokazao da nisu loša momčad. Dižu se i u budućnosti će sigurno biti još bolji. Bit će to puno teži susreti nego danas.”, dodao je Kobešćak.”

Mladost je težak protivnik, a iskusni strateg to dobro zna.

“Mi sutra imamo ispraćaj našeg bivšeg predsjednika Ivice Rustana pa smo s glavom u tome. Gospar Rustan je to zaslužio jer ovaj klub brine o svojim važnim članovima. Kad dođemo na utakmicu dat ćemo sve od sebe. Mladost je odličan protivnik, što su pokazali posebno u drugom dijelu sezone. Imaju dva sjajna centra, vanjsku liniju, vratara. Ako će utakmica u prvom dijelu biti u egalu, imat ćemo problem. Ako krenemo kao protiv Jadrana, onda je prednost na našoj strani.”

Xavi Garcia također se osvrnuo na nezgodni Jadran i poneke poteškoće.

“Nismo imali vremena za pripremu ove utakmice. Imali smo i obveze s reprezentacijom, nije bila najbolja situacija za nas. Ali smo favoriti i od prve sekunde se vidjelo da želimo to finale. Imali smo u jednom trenutku i 7:2, mogli smo kontrolirati utakmicu, odmoriti ključne igrače.”

Najavio je i Mladost.

“Mladost je odigrala odlično protiv Jadrana, a treba znati da nisu imali puno igrača u reprezentativnim obvezama. Imali su više vremena za pripremu. Mi smo svejedno favoriti, na našem smo bazenu. Bit će teško, ali probat ćemo napasti još jedan trofej.”

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?