matutinovic-odabrao-13-sirena-za-barcelonu
25

Matutinović odabrao 13 Sirena za Barcelonu

HVS
Hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija EP otvara u subotu protiv Nizozemske.

Dragan Matutinović, izbornik hrvatske ženske vaterpolske reprezentacije, odredio je 13 igračica za nadolazeće Europsko prvenstvo u Barceloni koje počinje ovog vikenda.

Jadranske sirene put Katalonije kreću u četvrtak, a u zrakoplovu će biti Alexandra Ratković, Irena Barišić, Petra Bukić, Ivana Butić, Dina Lordan, Domina Butić, Emmi Miljković, Tereza Balić, Matea Skelin, Lea Saftić, Gloria Badžim, Leonarda Pavić i Mia Topić.

“Postojala je jasno dvojba. Povesti jednu igračicu više na braničkim pozicijama ili još jednu više na desnom krilu odnosno ljevoruku igračicu. Odlučio sam se na kraju za braničku opciju i zato ide Mia Topić, mlada djevojka od 17 godina koja igra sjajno u obrani, a ne Bruna Barišić”, obrazložio je Matutinović.

“Iskreno, ja bih najradije da sam mogao povesti svih 15 koje su igrale na turniru u ruskom Čeljabinsku prošli tjedan. To je bio odličan nastup i zato mi je odabir bio vrlo težak. Zadovoljan sam s pripremama, obavili smo sve što je zacrtano.”

Hrvatska se nalazi u A skupini zajedno s reprezentacijama Italije, Grčke, Izraela, Francuske i Nizozemske, a prvu utakmicu igra u subotu 14. srpnja protiv jakih Nizozemki.
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?