odlazi-li-perrone-ne-znam-razgovarat-cemo
25

Odlazi li Perrone? Ne znam, razgovarat ćemo…

dulist.hr
Za kraj sezone Jugu je ostala obrana europskog naslova. A iza kadrovska križaljka.

Dubrovački Jug 13. je put osvojio naslov najboljeg vaterpolskog kluba u državi. Bilo je to jasno odmah od početka sezone, još kada su Primorje ljetos počeli napuštati najbolji igrači jer samo su Riječani mogli biti pravi konkurenti Dubrovčanima u Hrvatskoj, ali i u regiji.

Iako se tradicionalnim kolektvnim skokom u bazen proslavio još jedan naslov, Vjekoslav Kobešćak bio je zabrinut. Final Six Lige prvaka pred vratima j, a ono što je od svoje momčadi vidio protiv Mladosti nikako ga nije zadovoljilo.

“Nismo bili pravi tri četvrtine, naša kvaliteta na kraju je ispliveala. Zadovoljan sam trofejom i što smo dominatno završili sezonu, pokazali da smo najbolji. Ali imamo problema. U krizi je desna strana, centri također, malo i lijeva strana. To su upozoravajući pokazatelji za Final Six”, podcrtao je Jugov trener za Dulist.

“Plivački smo slabiji nego što smo bili, bez jakog kontranapada. Moramo biti bolji za Final Six. Razgovarat ćemo o tome uskoro. Čestitam Mladosti na utakmici, a najveće čestitke mojim igračima koji su jednom trećinom riješili utakmicu iako da je Mladost bila prisebnija i da je došla kompletna, možda bi utakmica do kraja bila u egalu.”

Kada god je Jug igrao finala pod Kobešćakom, bio je pravi. Nema razloga sumnjati da se neće ovi problemi ispraviti u deset dana makar će se Jug uvjeriti u isfucanu frazu da je teže osvojiti naslov nego ga braniti. Put nije mogao biti teži.

“U Budimpešti se ne možemo postaviti kao branitelj naslova jer nam je put do finala teži nego lani. Kvaliteta je jača. a mi moramo još podići igru za 20 posto da bismo bili konkurentni Olympiakosu pa potom i ostalima.

Kada su jugaši primili pehar, svi su nekako tapšali Felipea Perronea pa ga još i bacali u zrak. Izgledalo je kao da neće više biti takvih prilika u Gružu pa je bilo i logično priupitati brazilskog velemajstora je li odigrao posljednju utakmicu u Dubrovniku.

“Ne znam. Treba pričekati završetak Lige prvaka i porazgovarati s Jugom. Ovo je svakako bio lijep kraj sezone u Gružu.”

Kakav bi tek bio kada bi se u Budimpešti obranio europski naslov…

14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?