pocelo-je-pocelo-jug-u-punom-sastavu-krenuo-s-pripremama
25

Počelo je počelo: Jug u punom sastavu krenuo s pripremama

Jug
Malo manje od mjesec dana prije početka sezone jugaši su se kompletirali.

Nakon tri i pol mjeseca otkako su u Budimpešti drugim mjestom u Ligi prvaka stavili točku na još jednu sezonu jugaši su ponovno na okupu. 40-ak dana od zlatne svjetske medalje, također u Budimpešti, Vjekoslav Kobešćak dočekao je svoju zlatnu šestorku; Marka Bijača, Marka Macana, Lorena Fatovića, Luku Lončara, Maru Jokovića i Xavija Garciju.

U Gružu su se na prvom zajedničkom treningu pojavila i tri Jugova pojačanja, Luka Lozina, Viktor Rašović i Vincenzo Renzuto Iodice. Zajedno s Hrvojem Benićem, Markom Ivankovićem i Nikolom Pavličevićem to će biti Jugova momčad za novu sezonu u kojoj će ovisno o prilici biti i poneki junior.

Bez obzira na izmijenjenu šampionsku momčad, od Dubrvočana se i dalje očekuje nastavak dominacije u domaćim okvirima. U onim europskim cilj je identičan kao i proteklih godina, a to je plasman a završnicu Lige prvaka u kojoj će sudjelovati osam momčadi, a ne šest kako je bilo posljednje četiri godine.

Sezona za Jug počinje za manje od mjesec dana. 6. listopada u Gruž na otvaranje nove regionalne sezone stiže Jadran iz Herceg Novog.

Tagovi:
14.lipnja, 17:47
Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?