pro-recco-ne-trpi-neuspjeh-vujasinovicu-otkaz-nakon-novog-europskog-kraha
25

Pro Recco ne trpi neuspjeh: Vujasinoviću otkaz nakon novog europskog kraha

Pro Recco
Vladimir Vujasinović više nije trener Pro Recca.

Pro Recco još je jednu godinu u nizu na završni turnir Lige prvaka došao kao najveći favorit i ponovno kiksao. Ove je iza sebe imao i domaći bazen, doduše ne onaj na kojemu inače igra, no u finalu je bolji bio Olympikos.

Treća je to godina u nizu da su Đenovljani ostali bez europskog naslova koji je glavni cilj svake sezone. U protekle dvije Jug ih je izbacivao u polufinalu, a to se lako moglo dogoditi i treći put zaredom da se nije upetljao rumunjski sudac Adrian Alexandrescu i u 20. minuti utakmice kod Jugova vodstva 5:4 osakatio Dubrovčane isključenjem ponajboljeg centra svijeta Luke Lončara.

Talijanski je prvak na jedvite jade u četvrtfinalu nakon peteraca prošao Bresciu, a neuvjerljivost su kaznili Grci predvođeni hrvatskim trojcem Josipom Pavićem, Paulom Obradovićem i Androm Bušljom. I potpisali otkaz Vladimiru Vujasinoviću.

Srpski trener rodom iz Rijeke (nekad i hrvatski reprezentativac) nije zadovoljio u ove dvije godine otkako je stigao iz Partizana, pa neće odraditi posljednju, treću, godinu ugovora.

Makar, treba reći, da Vujasinović ove sezone nije imao toliko moćan kadar kao njegovi prethodnici kada su u Genovi stanovali najbolji igrači svijeta poput Sukna, Pijetlovića, Prlainovića i niz najboljih Talijana poput Figliolija, Fondellija, Giorgettija…

No to ionako gazdu Volpija ne zanima previše.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?