pro-recco-uzvratio-hvs-u-ponudili-smo-suknu-mjesto-pomocnog-trenera-ali-je-odbio
25

Pro Recco uzvratio HVS-u: Ponudili smo Suknu mjesto pomoćnog trenera, ali je odbio

wpdworld.com
Iz Genove su uzvratili na riječi hrvatskog izbornika Tucka i predsjednika Saveza Bukića.

Još krajem prosinca, kada talijanski liječnici nisu dali dozvolu Sandru Suknu za povratak u bazen, Pro Recco je objavio kako raskida ugovor s najboljim vaterpolistom svijeta što je mjesec i pol dana kasnije odjednom postala vijest među hrvatskim medijima.

Zapravo, sve je iznova aktualizirala izjava hrvatskog izbornika Ivica Tucka da je potez talijanskog kluba bio nečovječan, na što se nadovezao i predsjednik HVS-a Perica Bukić, no iz Genove je brzo stigao odgovor.

“Nisam htio ulaziti u ovo iz poštovanja prema Sandru, a onda i Klubu koji predstavljam”, rekao je Pro Reccov direktor Maurizio Felugo.

“Mi smo kao klub njemu bili potpuno na dispoziciji nakon otkrivenih problema, platili smo mu preglede, putne troškove i sve ostalo. Tijekom tog perioda Sandro je ostao u Hrvatskoj s obitelji, a onda u prosincu pitali smo ga želi li ostati s nama do kraja sezone kao pomoćnik treneru Vujasinoviću jer mi smo prije svega obitelj. Međutim, Sandro je želio iz osobnih razloga ostati u Hrvatsku što je bio njegov legitiman odabir.”

Dakle, o svemu će najpreciznije informacije dati sam Sukno koji, jasno, u ovom trenutku dok čeka informacije oko nastavka karijere, ne želi izlaziti u javnost.

“Na kraju želim podsjetiti da je smo mi i naš liječnički tim pokazali veliki profesionalizam. Zdravlje nam je na prvom mjestu, u posljednjih deset godina najvećim šampionima poput Burića, Jokovića i Perronea osigurali smo da ostanu na vrhunskoj razini”, završio je Felugo.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?