tucak-objavio-popis-igraca-za-pripremni-ogled-sa-spanjolcima
25

Tucak objavio popis igrača za pripremni ogled sa Španjolcima

hvs.hr
Aktualni svjetski prvaci, seniorska vaterpolska reprezentacija Hrvatske ugostit će reprezentaciju Španjolske u prijateljskoj utakmici koja će se odigrati u ponedjeljak, 11. prosinca, u 19 sati na Gradskom bazenu u Sisku

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis reprezentativaca na koje računa na sparing pripremama s reprezentacijom Španjolske.

Na tom popisu nalazi se 16 igrača, a to su redom: Ivan Marcelić, Fran Čubranić, Mate Anić, Marko Macan, Hrvoje Benić, Rino Burić, Josip Vrlić, Luka Lozina, Lovro Paparić, Ante Visković, Ivan Domagoj Zović, Jerko Marinić-Kragić, Loren Fatović, Ante Vukičević, Andrija Bašić i Antonio Buha.

Ulaz na utakmicu u Sisku biti će besplatan za sve posjetitelje, a HVS poziva sve da svojim glasnim navijanjem podrže Svjetske prvake, te uživaju u ovoj jedinstvenoj vaterpolo poslastici.

Nakon ovih priprema reprezentaciju već tradicionalno krajem prosinca očekuju Noći hrvatskog vaterpola i svečana gala večera “Noć svjetskih prvaka” koja će se održati 15. prosinca u hotelu Westin u Zagrebu, te nakon toga nastavak sezone i okupljanje pred utakmicu Svjetske lige 16. siječnja.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?