vaterpolska-festa-na-poljudu-hrvatska-u-humanitarnoj-utakmici-pobijedila-posk
25

Vaterpolska fešta na Poljudu: Hrvatska u humanitarnoj utakmici pobijedila POŠK

Joško Šupić
Hrvatska je obilježila POŠK-ov rođendan i zagrijala se za utakmicu s Rusijom.

Pred ispunjenim tribinama Poljuda Splićani su prvi na djelu vidjeli Hrvatsku kao svjetskog vaterpolskog prvaka. Hrvatska reprezentacija obilježila je 80. godišnjicu OVK POŠK-a utakimcom koja je imala humaitaran karakter.

Dakako, da je rezultat, stoga, bio u drugom planu, no Tuckovi izabranici nisu utakmicu shvatili olako. Štoviše, već u utorak čeka ih Rusija u Svjetskoj ligi pa je ovo bila jedna vrlo dobra priprema.

Poljud je prvi put eskalirao kada je slavljenik zabio prvi pogodak, a dogodilo se to sredinom druge četvrtine. Zarvšilo je na koncu pristojnih, iz POŠKP-ova kuta, 12:6 za Hrvatsku, ali i s deset tisuća kuna bogatija Udruga Amari Trgo.

“Sve je prošlo fantastično, prezadovoljan sam. Tribine su bile i ispunjenije nego što sam očekivao. Hvala dragim ljudima koji su se odazvali, bila je ovo promocija vaterpola uz humanitarni karakter, što je, također, bilo jako važno”, rekao je predsjednik Organizacijskog odbora Neven Kovačević.

Uz utakmice onih najmlađih Milivoj Bebić predao je Barakudama posebnu plaketu za zlatnu svjetsku medalju, a iako su na poštedi za ovu akciju iz raznih razloga, na tribinama su se pojavili i Sandro Sukno, Maro Joković, Andro Bušlje te dvojica domaćih Anđelo Šetka i Ivan Krapić. Lijepo za vidjeti.

Registracija na Sportarena
Oporavak lozinka na Sportarena
Pozor

Dodaj fotografiju
Izaberi datoteku
Dodaj citat
Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati svoje komentare?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare svih korisnika?

Pozor

Jeste li sigurni da želite onemogućiti komentare korisnika?

Pozor

Jeste li sigurno da želite komentare korisnika prebaciti u 'spam'?

Pozor

Jeste li sigurni da želite izbrisati komentare korisnika?